Härjebrygg Härjebrygg

Om

Härjebrygg är Sveriges högst belägna bryggeri (650 möh) och ligger i en liten fjällby vid namn Tännäs belägen i västra Härjedalen. Vi tillverkar öl med Kärlek, Malt, Humle, Jäst och friskt Fjällvatten! 

Vi arbetar utifrån ett hållbarhetsperspektiv, vilket för oss innebär att det arbete som vi gör även ska ge andra runt oss möjligheter. Vi skänker bland annat 15 % av vår vinst till Myskoxcentrum, som arbetar med bevarandet av den Svenska myskoxen. För detta har vi skapat ett sigill som vi trycker på bland annat våra etiketter samt annat marknadsmaterial vi tar fram. Vi säljer även detta sigill som en badge att fästa på jackan eller som magnet att sätta på kylskåpet. Alla intäkter från försäljningen av detta sigill går oavkortat till Myskoxcentrum. 

Hållbart för oss är också att utgå i från de lokala värden som finns där vi är, och tillsammans med vår omgivning förstärka dessa igenom att samarbeta för att skapa något som är större än va varje enskild aktör kan åstadkomma. Lokala är det nya globala!

Var med oss och stötta!
Mejla oss

Returpolicy     Allmänna villkor